ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τ.Μπάιντεν: «Εμείς θα χρηματοδοτήσουμε την ανακατασκευή της γέφυρας Francis Scott Key στη Βαλτιμόρη»

«Δεν θα φύγουμε μέχρι να τελειώσει αυτή η δουλειά»

Τ.Μπάιντεν: «Εμείς θα χρηματοδοτήσουμε την ανακατασκευή της γέφυρας Francis Scott Key στη Βαλτιμόρη»

Ο Τζο Μπάιντεν παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και δήλωσε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα αναλάβει την χρηματοδότηση για την ανακατασκευή της γέφυρας Francis Scott Key στη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ, η οποία καταστράφηκε μετά την πρόσκρουση φορτηγού πλοίου. 

Ο Αμερικανός πρόεδρος επιβεβαιώνει ότι η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης συνεχίζεται και δήλωσε στους αξιωματούχους του Μέριλαντ ότι θα τους παρασχεθούν όλοι οι απαραίτητοι ομοσπονδιακοί πόροι.

«Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» είπε.

Συμπλήρωσε ότι από τη γέφυρα περνούν περισσότερα από 30.000 οχήματα κάθε μέρα και είναι «ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για την οικονομία».

Επιβεβαιώνει επίσης ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι πίσω από το δυστύχημα υπάρχουν συγκεκριμένα συμφέροντα.

«Θα συνεργαστούμε με τους εταίρους μας στο Κογκρέσο για να διασφαλίσουμε ότι η πολιτεία θα λάβει την υποστήριξη που χρειάζεται» τόνισε ο Μπάιντεν.

«Δεν θα φύγουμε μέχρι να τελειώσει αυτή η δουλειά» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν θα επισκεφθεί τη Βαλτιμόρη, είπε ότι θα πάει το συντομότερο δυνατό.

Αγώνας δρόμου για εντοπισμό των αγνοούμενων στη Βαλτιμόρη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό των ανθρώπων που αγνοούνται είναι σε εξέλιξη, με τους διασώστες να αναζητούν ίχνη στα παγωμένα νερά και στους εκατοντάδες τόνους του μεταλλικού σκελετού που έπεσαν στο ποτάμι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.