ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Μπάιντεν για πυραυλική επίθεση κατά των Χούθι στην Υεμένη: «Δεν θα διστάσω να διατάξω περαιτέρω επιθέσεις»

«Τα πλήγματα αυτά έγιναν σε άμεση αντίδραση στις άνευ προηγουμένου επιθέσεις των Χούτι εναντίον της διεθνούς ναυσιπλοΐας στην Ερυθρά Θάλασσα», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος

Τ.Μπάιντεν για πυραυλική επίθεση κατά των Χούθι στην Υεμένη: «Δεν θα διστάσω να διατάξω περαιτέρω επιθέσεις»

Ο Aμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν μετά τα πλήγματα των ΗΠΑ στην Υεμένη εναντίον εγκαταστάσεων των ανταρτών Χούθι διεμήνυσε πως δεν θα «διστάσει» να διατάξει τη λήψη περαιτέρω μέτρων για την προστασία ανθρωπίνων ζωών και των εμπορικών ροών.

«Τα πλήγματα αυτά έγιναν σε άμεση αντίδραση στις άνευ προηγουμένου επιθέσεις των Χούθι εναντίον της διεθνούς ναυσιπλοΐας στην Ερυθρά Θάλασσα — συμπεριλαμβανομένης της χρήσης βαλλιστικών πυραύλων κατά πλοίων για πρώτη φορά στην ιστορία», τόνισε ο Τ.Μπάιντεν, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησαν οι υπηρεσίες του στον Λευκό Οίκο.

Θα πηγαίνατε και θα αφήνατε το ανήλικο παιδί σας στο σπίτι ενός ΛΟΑΤΚΙ ζευγαριού για να παίξει με το υιοθετημένο παιδί τους;

  • Ναι (9%, 1.842 Votes)
  • Όχι (83%, 16.042 Votes)
  • Ίσως ναι (3%, 633 Votes)
  • Ίσως όχι (3%, 541 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 374 Votes)

Σύνολο ψήφων: 19.432

Loading ... Loading ...

«Οι επιθέσεις αυτές έθεσαν σε κίνδυνο (σ.σ. στρατιωτικό) προσωπικό των ΗΠΑ, εργαζόμενους του εμπορικού ναυτικού και εταίρους μας, το διεθνές εμπόριο, κι απείλησαν την ελευθερία της ναυσιπλοΐας», σημείωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο Τζο Μπάιντεν διεμήνυσε πως δεν θα «διστάσει» να διατάξει τη λήψη περαιτέρω μέτρων για την προστασία ανθρωπίνων ζωών και των εμπορικών ροών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.