Τ.Μπάιντεν: Σάλος με τη δήλωση ότι έχει καρκίνο – Προσπαθεί να τη «σβήσει» ο Λευκός Οίκος (βίντεο)

Ο Λευκός Οίκος εξηγεί «τι εννοούσε» - Το βίντεο της ομιλίας του έκανε τον γύρο του κόσμο

Τ.Μπάιντεν: Σάλος με τη δήλωση ότι έχει καρκίνο – Προσπαθεί να τη «σβήσει» ο Λευκός Οίκος (βίντεο)

Η δήλωση του Τζο Μπάιντεν για τον καρκίνο έγινε κατά τη διάρκεια ομιλίας του για την υπερθέρμανση του πλανήτη, στην οποία ο πρόεδρος των ΗΠΑ, περιέγραψε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από τα διυλιστήρια πετρελαίου, κοντά στο πατρικό του στο Κλέιμποντ του Ντέλαγουερ, επισημαίνει η εφημερίδα «New York Post».

«Γι’ αυτό και εγώ όπως και τόσοι πολλοί άλλοι άνθρωποι με τους οποίους μεγαλώσαμε μαζί, έχουμε καρκίνο και γιατί επί πολλά χρόνια το Ντέλαγουερ είχε το υψηλότερο ποσοστό κακοήθειας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζο Μπάιντεν.

Η απάντηση του Λευκού Οίκου

Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση ταξίδεψε ανά τον κόσμο με ταχύτητα φωτός, «βάζοντας φωτιά» στον Λευκό Οίκο, ο οποίος έσπευσε να «μαζέψει» τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου και να ηρεμήσει τους πολίτες της χώρας που άρχισαν να ανησυχούν.

Ο Τζο Μπάιντεν αναφερόμενος σε περιπέτεια της υγείας του που είχε περάσει στο παρελθόν και ειδικότερα πριν αναλάβει τα προεδρικά του καθήκοντα χρησιμοποίησε αντί για αόριστο… ενεστώτα.

Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ξεκαθάρισε πως ο πρόεδρος αναφερόταν σε μια παλαιότερη περιπέτεια της υγεία του και συγκεκριμένα σε μια θεραπεία που είχε υποβληθεί για τον καρκίνο του δέρματος. Τα αμερικανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για «λεκτική γκάφα» του προέδρου της Αμερικής ενώ το βίντεο της ομιλίας του έκανε τον γύρο του κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.