ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Τριντό: «Η Ρωσία πρέπει να λογοδοτήσει για τους θανάτους ουκρανών αμάχων»

Σχεδόν 300 πτώματα ενταφιάστηκαν σε ομαδικούς τάφους

Τ.Τριντό: «Η Ρωσία πρέπει να λογοδοτήσει για τους θανάτους ουκρανών αμάχων»

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό καταδίκασε τους «ειδεχθείς και φρικιαστικούς» φόνους αμάχων στην ουκρανική πόλη Μπούτσα, προσάπτοντας την ευθύνη γι’ αυτούς στη Ρωσία.

«Καταδικάζουμε σθεναρά τους φόνους αμάχων στην Ουκρανία, κινητοποιούμαστε για να λογοδοτήσει το ρωσικό καθεστώς», ανέφερε ο κ. Τριντό μέσω Twitter.

«Οι υπεύθυνοι για αυτές τις ειδεχθείς και φρικιαστικές επιθέσεις θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης», πρόσθεσε.

Η Ουκρανία και δυτικές χώρες κατηγόρησαν χθες Κυριακή τον ρωσικό στρατό πως διέπραξε εγκλήματα πολέμου μετά τον εντοπισμό ομαδικών τάφων αμάχων που «εκτελέστηκαν» στην Μπούτσα, κοντά στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχεδόν 300 πτώματα ενταφιάστηκαν σε ομαδικούς τάφους. Δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου είδαν τουλάχιστον 20 πτώματα με πολιτικά να κείτονται μόνο σε έναν δρόμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.