ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα συγχαρητήρια του Β.Ζελένσκι στον Ε.Μακρόν για τη νίκη στις γαλλικές εκλογές

«Πραγματικός φίλος της Ουκρανίας»

Τα συγχαρητήρια του Β.Ζελένσκι στον Ε.Μακρόν για τη νίκη στις γαλλικές εκλογές

Τα δικά του συγχαρητήρια έστειλε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στον Εμανουέλ Μακρόν για το θρίαμβό του στις γαλλικές εκλογές.

Μάλιστα, ο Ουκρανός πρόεδρος αποκάλεσε τον Γάλλο ομόλογό του «πραγματικό φίλο της Ουκρανίας», στο μήνυμά του μέσω Twitter, στα γαλλικά.

«Του εύχομαι νέες επιτυχίες για το καλό του κόσμου. Εκτιμώ την υποστήριξή του και είμαι πεπεισμένος ότι προχωράμε μαζί προς νέες κοινές νίκες. Προς μια ισχυρή και ενωμένη Ευρώπη!», ανέφερε ο Ζελένσκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο ηγέτες βρίσκονται σε διαρκείς συνομιλίες, μετά την έναρξη της ρωσικής επέμβασης στην Ουκρανία, την 24η Φεβρουαρίου, με τη Γαλλία να έχει εφοδιάσει τον στρατό της Ουκρανίας με όπλα αξίας τουλάχιστον 100 εκατομμυρίων ευρώ, ιδίως με αντιαρματικούς πυραύλους Milan και πυροβόλα Caesar.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.