ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τεχεράνη – Αναβίωση της πυρηνικής συμφωνίας: Η επιτυχία των συνομιλιών εξαρτάται από την ευελιξία των ΗΠΑ

Οι συνομιλίες μεταξύ των δύο χωρών για τη διάσωση του συμφώνου του 2015 επαναλήφθηκαν στη Βιέννη την Πέμπτη

Τεχεράνη – Αναβίωση της πυρηνικής συμφωνίας: Η επιτυχία των συνομιλιών εξαρτάται από την ευελιξία των ΗΠΑ

Το Ιράν επιδιώκει την αναβίωση της πυρηνικής συμφωνίας του 2015 με τις παγκόσμιες δυνάμεις, δήλωσε σήμερα ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών, προσθέτοντας ότι η επιτυχία των έμμεσων συνομιλιών μεταξύ της Τεχεράνης και των Ηνωμένων Πολιτειών εξαρτάται από την ευελιξία της Ουάσινγκτον, μετέδωσε το Reuters, επικαλούμενο τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Χοσεΐν Αμιραμπντολαχιάν κάλεσε επίσης τον πυρηνικό παρατηρητή του ΟΗΕ να επιλύσει τεχνικά τα εναπομείναντα ζητήματα σχετικά με τις πυρηνικές δραστηριότητες του Ιράν και “να αποστασιοποιηθεί από μη εποικοδομητικά πολιτικά ζητήματα”.

Οι έμμεσες συνομιλίες μεταξύ του Ιράν και των Ηνωμένων Πολιτειών για τη διάσωση του συμφώνου του 2015 επαναλήφθηκαν στη Βιέννη την Πέμπτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.