ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τηλεφωνική επικοινωνία Ε.Μακρόν & Β.Ορμπάν για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης

Η Ουγγαρία είναι ο σφοδρότερος πολέμιος του προγραμματισμένου εμπάργκο στη Ρωσία

Τηλεφωνική επικοινωνία Ε.Μακρόν & Β.Ορμπάν για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης

Ο Βίκτορ Ορμπάν και ο Εμανουέλ Μακρόν, πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία κατά την οποία συζήτησαν, μεταξύ άλλων, το ενεργειακό ζήτημα.

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία για θέματα που συνδέονται με την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, ανακοίνωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ορμπάν και μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MTI, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Η Κομισιόν πρότεινε την περασμένη εβδομάδα το αυστηρότερο μέχρι σήμερα πακέτο κυρώσεων εις βάρος της Μόσχας για την επέμβαση της στην Ουκρανία, αλλά αρκετές χώρες εναντιώθηκαν σε αυτό ανησυχώντας για τον αντίκυπο που θα έχει το εμπάργκο στις εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου.

Η Ουγγαρία είναι ο σφοδρότερος πολέμιος του προγραμματισμένου εμπάργκο στη Ρωσία

Κάποιες χώρες της ανατολικής Ευρώπης, μέλη της ΕΕ, ανησυχούν ότι το πάγωμα των εισαγωγών δεν θα τους εξασφαλίσει αρκετό χρόνο για να προσαρμοστούν, παρότι διπλωμάτες έχουν πει ότι η Ουγγαρία και η Σλοβακία θα έχουν χρόνο μέχρι το τέλος του 2023.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρόεδρος ωστόσο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δήλωσε χθες, Δευτέρα, ότι σημείωσε πρόοδο στις συνομιλίες της με τον Ορμπάν για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ και ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας Κλεμάν Μπον εκτίμησε νωρίτερα σήμερα ότι οι χώρες της ΕΕ πιθανόν να καταλήξουν σε συμφωνία αυτή την εβδομάδα σχετικά με την πρόταση της Κομισιόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.