
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, με τον Λευκορώσο ομόλογό του, Αλεξάντερ Λουκασένκο.
Β.Πούτιν και Α.Λουκασένκο συζήτησαν την κατασκευή μιας νέας μονάδας παραγωγής ενέργειας στον πυρηνικό σταθμό της Λευκορωσίας.
Ειδικότερα, οι ηγέτες συζήτησαν τηλεφωνικά τη διμερή συνεργασία μεταξύ Ρωσίας και Λευκορωσίας, συμπεριλαμβανομένου του ενεργειακού τομέα.
Putin and Lukashenko discussed the construction of a new power unit at the Belarusian NPP — BelTA
The leaders discussed bilateral cooperation between Russia and Belarus by phone, including in the energy sector.
Batka had previously expressed the idea of building a second… pic.twitter.com/zjF57g4UgK
— Sprinter Press (@SprinterPress) November 15, 2025
Σημειώνεται πως δημοσιεύματα έκαναν λόγο για κατασκευή ενός δεύτερου πυρηνικού σταθμού στη Λευκορωσία. Κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.