ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τηλεφωνική φάρσα στην Τ.Μελόνι από Ρώσο κωμικό: «Κουραστήκαμε, ψάχνουμε διέξοδο»

Ζήτησε τη γνώμη της Τ.Μελόνι σχετικά με την ουκρανική αντεπίθεση

Τηλεφωνική φάρσα στην Τ.Μελόνι από Ρώσο κωμικό: «Κουραστήκαμε, ψάχνουμε διέξοδο»

Θύμα τηλεφωνικής φάρσας έπεσε η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τ.Μελόνι, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου της κυβέρνησης της Ιταλίας όπου μίλησε για την «κόπωση» της Ευρώπης όσον αφορά στη στήριξή της στην Ουκρανία που αποκάλυψε, άθελά της.

Σύμφωνα με το Politico, ωστόσο, παραδέχτηκε ότι βλέπει «μεγάλη κούραση» απ’ όλους σε σχέση με την υποστήριξη προς το Κίεβο.

 «Είμαστε κοντά στη στιγμή που όλοι θα καταλάβουν ότι χρειαζόμαστε μια διέξοδο. Το πρόβλημα είναι να βρούμε μία που να μπορεί να γίνει αποδεκτή,χωρίς να καταστραφεί το διεθνές δίκαιο» λέει η Ιταλίδα πρωθυπουργός στη συνομιλία, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά αυτό που έχει πει επανειλημμένα για την ανάγκη εγγύησης της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας του Κιέβου.

 «Η ουκρανική αντεπίθεση δεν ήταν τόσο επιτυχής όσο αναμενόταν την άνοιξη, μπορεί να μην πηγαίνει όπως περίμεναν. Προχωράει, αλλά δεν έχει αλλάξει την τύχη της σύγκρουσης. Έτσι, όλοι κατανοούν ότι (η σύγκρουση) μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια, αν δεν προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις. Το πρόβλημα είναι ποια είναι μια αποδεκτή λύση, χωρίς να ανοίξει περισσότερες συγκρούσεις» σημείωσε η Μελόνι, μιλώντας, όπως νόμιζε, στον πρόεδρο επιτροπής της Αφρικανικής Ένωσης.

Η φάρσα έγινε όταν κάποιος ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διπλωματικό σύμβουλο της πρωθυπουργού της Ιταλίας. Παρουσιάστηκε ως πρόεδρος επιτροπής της Αφρικανικής Ένωσης και ζήτησε να συνομιλήσει τηλεφωνικά με την Τζόρτζια Μελόνι.

Ο διπλωματικός ακόλουθος της Ιταλίδας πρωθυπουργού την πάτησε και του έδωσε στο τηλέφωνο την Τζόρτζια Μελόνι, η οποία έπιασε κανονικά την κουβέντα με τον φαρσέρ χωρίς να πάρει είδηση ότι επρόκειτο για πλάκα.

Η φάρσα στήθηκε στις 18 του περασμένου Σεπτεμβρίου από Ρώσους κωμικούς ηθοποιούς, όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος. Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Αφρικανό ηγέτη φέρεται να ζήτησε την γνώμη της Τζόρτζια Μελόνι σχετικά με την ουκρανική αντεπίθεση.

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός, κατά την διάρκεια του τηλεφωνήματος, αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης της Ουκρανίας και στην καταπολέμηση της παράτυπης μετανάστευσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο διπλωματικός σύμβουλος της Τζόρτζια Μελόνι εξέφρασε την λύπη του για το συμβάν, ενώ μέλη του κόμματός της, «Αδέλφια της Ιταλίας», σχολίασαν ότι «πρόκειται μόνο για απελπισμένη ρωσική προπαγάνδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.