ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το Πεκίνο συνεχάρη τον Ρ.Τ.Ερντογάν για τη νίκη του στις τουρκικές εκλογές – «Να πάρει η χώρα το δρόμο της ανάπτυξης»

Το Πεκίνο «προσδίδει μεγάλη σημασία στις σχέσεις της με την Τουρκία» σχολίασε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών

Το Πεκίνο συνεχάρη τον Ρ.Τ.Ερντογάν για τη νίκη του στις τουρκικές εκλογές – «Να πάρει η χώρα το δρόμο της ανάπτυξης»

Το Πεκίνο συνεχάρη σήμερα τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη νίκη του χθες, Κυριακή, στις τουρκικές προεδρικές εκλογές και τη νέα πενταετή θητεία του στην ηγεσία της χώρας.

“Η Κίνα απευθύνει τα συγχαρητήριά της στον πρόεδρο Ερντογάν για την επανεκλογή του”, δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μάο Νινγκ.

“Προτρέπουμε την Τουρκία να πάρει τον δρόμο της ανάπτυξης που ανταποκρίνεται στις εθνικές περιστάσεις της και ελπίζουμε πως η Τουρκία θα συνεχίσει να καταγράφει προόδους στην ανάπτυξή της υπό τη διεύθυνση του προέδρου Ερντογάν”, πρόσθεσε η εκπρόσωπος.

Το Πεκίνο, είπε ακόμη η Μάο, “προσδίδει μεγάλη σημασία στις σχέσεις της με την Τουρκία”.

“Τα τελευταία χρόνια, υπό την καθοδήγηση των δύο αρχηγών κρατών, οι δύο χώρες ανέπτυξαν μια συνεργασία που απέδωσε καρπούς σε πολλούς τομείς προς όφελος των δύο λαών μας”, συνέχισε.

“Η Κίνα επιθυμεί να εργαστεί με την Τουρκία για να φέρει σε νέες κορυφές τις σχέσεις μας στρατηγικής συνεργασίας”, πρόσθεσε η εκπρόσωπος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.