ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ απαντά στα «πυρά» του Ρ.Τ.Ερντογάν για τον πρέσβη που συναντήθηκε με τον Κ.Κιλιτσντάρογλου

«Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των διπλωματικών καθηκόντων του Αμερικανού πρέσβη» λέει

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ απαντά στα «πυρά» του Ρ.Τ.Ερντογάν για τον πρέσβη που συναντήθηκε με τον Κ.Κιλιτσντάρογλου

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διεμήνυσε χθες Δευτέρα ότι δεν πρόκειται να κάνει δεκτό στο εξής τον πρεσβευτή των ΗΠΑ Τζέφρι Φλέικ μετά τη συνάντηση του Αμερικανού διπλωμάτη με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, μερικές εβδομάδες προτού διεξαχθούν οι προεδρικές εκλογές στη χώρα.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, από την πλευρά του, τονίζει ότι η συνάντηση του κ. Φλέικ με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης και προεδρικό υποψήφιο, Κεμάλ Κιλιντσάρογλου έγινε στο πλαίσιο των διπλωματικών καθηκόντων του Αμερικανού πρέσβη.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναφέρει τα εξής:

«Οι πρέσβεις των Ηνωμένων Πολιτειών που έχουν σταλεί στο εξωτερικό συναντώνται τακτικά με μέλη της κυβέρνησης και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, με διάφορα πολιτικά κόμματα, με την κοινωνία των πολιτών και με συναδέλφους τους διπλωμάτες, στο πλαίσιο των διπλωματικών καθηκόντων τους, που σχετίζονται με την κατανόηση των εξελίξεων στις χώρες της αποστολής τους. Το ίδιο ισχύει και για τον Πρέσβη Φλέικ στην Τουρκία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.