ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τον πρώην πρόεδρο του Ανώτατου Δικαστηρίου επέλεξε το Ισραήλ για την επιτροπή του Διεθνούς Δικαστηρίου

Ένα κράτος το οποίο δεν έχει δικό του δικαστή ήδη στην έδρα, μπορεί να επιλέξει έναν δικαστή ad hoc που θα εργαστεί για μια συγκεκριμένη υπόθεση

Τον πρώην πρόεδρο του Ανώτατου Δικαστηρίου επέλεξε το Ισραήλ για την επιτροπή του Διεθνούς Δικαστηρίου

Το Ισραήλ επέλεξε τον πρώην πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου Αχαρόν Μπάρακ ως εκπρόσωπό του στην επιτροπή του Διεθνούς Δικαστηρίου που αναμένεται αυτή την εβδομάδα να εξετάσει την προσφυγή για γενοκτονία, την οποία έχει καταθέσει η Νότια Αφρική.

Με βάση τους κανονισμούς του Διεθνούς Δικαστηρίου, ένα κράτος το οποίο δεν έχει δικό του δικαστή ήδη στην έδρα, μπορεί να επιλέξει έναν δικαστή ad hoc που θα εργαστεί για μια συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Μπάρακ βρέθηκε στο επίκεντρο αντιδράσεων από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Νετανιάχου, του οποίου η προσπάθεια δικαστικής μεταρρύθμισης τον περασμένο χρόνο προκάλεσε μεγάλη πόλωση στην κοινωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Νότιος Αφρική, η οποία κατηγορεί το Ισραήλ για γενοκτονία στον πόλεμο στη Γάζα, έχει επίσης διορίσει δικαστή ad hoc, όπως μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.