ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τον Σουηδό πρεσβευτή για να διαμαρτυρηθεί για το κάψιμο Κορανίου κάλεσε η Σαουδική Αραβία

Το Ιράκ, το Κουβέιτ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Μαρόκο έχουν επίσης καλέσει τους πρεσβευτές της Σουηδίας για να διαμαρτυρηθούν

Τον Σουηδό πρεσβευτή για να διαμαρτυρηθεί για το κάψιμο Κορανίου κάλεσε η Σαουδική Αραβία

Τον πρεσβευτή της Σουηδίας για να διαμαρτυρηθεί για το κάψιμο του Κορανίου από διαδηλωτή έξω από τέμενος στη Στοκχόλμη κάλεσε η Σαουδική Αραβία.

Η Σαουδική Αραβία, όπου βρίσκονται οι δύο πιο ιεροί τόποι του ισλάμ: η Μέκκα και η Μεδίνα, είχε καταδικάσει το περιστατικό την Τετάρτη (28.6.2023), λίγη ώρα αφού ο Σαλουάν Μομίνκα, ένας 37χρονος Ιρακινός που ζει στη Σουηδία, έκαψε σελίδες του Κορανίου.

Το υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τον Σουηδό πρεσβευτή χθες Κυριακή, για να ζητήσει από την Στοκχόλμη «να σταματήσει όλες τις ενέργειες που αντιβαίνουν στις διεθνείς προσπάθειες να εξαπλωθούν οι αξίες της ανεκτικότητας, της μετριοπάθειας και της απόρριψης του εξτρεμισμού και υπονομεύουν τον απαραίτητο αμοιβαίο σεβασμό στις σχέσεις μεταξύ των λαών και των κρατών», μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο της χώρας SPA.

Το Ιράκ, το Κουβέιτ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Μαρόκο έχουν επίσης καλέσει τους πρεσβευτές της Σουηδίας για να διαμαρτυρηθούν.

Αντίδραση υπήρξε και από τον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας, με έδρα τη Σαουδική Αραβία, ζήτησε χθες να ληφθούν συλλογικά μέτρα για να εμποδίζονται πράξεις βεβήλωσης του Κορανίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.