ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Twitter: Χάκαραν τον λογαριασμό του γιου του Ν.Τραμπ – Έγραφαν ότι πέθανε ο πατέρας του

«Θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία το 2024»

Twitter: Χάκαραν τον λογαριασμό του γιου του Ν.Τραμπ – Έγραφαν ότι πέθανε ο πατέρας του

Άγνωστοι χάκαραν τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, γιου του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, στο Twitter και ανέβασαν μια σειρά από άθλια μηνύματα, ανάμεσά τους και ότι πέθανε ο πατέρας του. 

Τα μηνύματα διαγράφηκαν σε λιγότερο από μία ώρα.

Η σελίδα του Ντον Τζούνιορ έχει περίπου 10 εκατομμύρια ακολούθους, αναφέρει το BBC.

«Με λύπη μου ανακοινώνω ότι ο πατέρας μου Ντόναλντ Τραμπ απεβίωσε. Θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία το 2024», έγραφε μήνυμα ενώ σε άλλο ανέφερε ότι η Βόρεια Κορέα «θα γίνει καπνιστή».

Τρίτο μήνυμα έγραφε για «μερικά ενδιαφέροντα μηνύματα» με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά αδικήματα Τζέφρι Επστάιν, που αυτοκτόνησε στην φυλακή.

Άλλα μηνύματα ανέφεραν έναν influencer κρυπτονομισμάτων που αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, και τον YouTuber Λόγκαν Πολ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ώρα που ο γιος του τον παρουσίαζε νεκρό, ο Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευε ένα άσχετο μήνυμα στον λογαριασμό του Truth Social.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.