ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τζο Μπάιντεν: Και νέα θητεία στις προεδρικές εκλογές του 2024 θέλει να διεκδικήσει ο υπέργηρος πρόεδρος των ΗΠΑ!

Κλείνει τα 80 τον ερχόμενο μήνα

Τζο Μπάιντεν: Και νέα θητεία στις προεδρικές εκλογές του 2024 θέλει να διεκδικήσει ο υπέργηρος πρόεδρος των ΗΠΑ!

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ανανέωση της θητείας του στις προεδρικές εκλογές του 2024 εξέφρασε ο υπέργηρος και εμφανώς καταπονημένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος κλείνει τα 80 τον ερχόμενο μήνα.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν έχει λάβει ακόμα την επίσημη απόφαση.

Αναλυτικότερα, ερωτηθείς σχετικά από το δίκτυο MSNBC ο Δημοκρατικός πρόεδρος των ΗΠΑ, είπε ότι δεν έχει επισημοποιήσει ακόμη την απόφασή του γιατί από τη στιγμή που θα την ανακοινώσει «θα πρέπει να συμπεριφέρομαι ως υποψήφιος».

«Δεν έχω λάβει ακόμη επίσημα την απόφαση, αλλά αυτή είναι η πρόθεσή μου. Η πρόθεσή μου είναι να κατέβω εκ νέου υποψήφιος και έχουμε χρόνο για αυτή την απόφαση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζ.Μπάιντεν.

Ερωτηθείς αν η σύζυγός του και πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, βλέπει με «θετικό μάτι» μια νέα υποψηφιότητά του, ο Αμερικανός πρόεδρος απάντησε καταφατικά. «Η γυναίκα μου θεωρεί ότι κάνουμε κάτι σημαντικό κι ότι δεν πρέπει να το παρατήσω», είπε μετά από μια σύντομη παύση.

Ο Τζ.Μπάιντεν έχει ήδη ανακοινώσει από τον περασμένο μήνα αν και με υπεκφυγές την «πρόθεσή» του να διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.

Ο γηραιότερος πρόεδρος που εξελέγη ποτέ στις ΗΠΑ θα γιορτάσει τα 80ά γενέθλιά του στις 20 Νοεμβρίου. Σε περίπτωση επανεκλογής του θα είναι 82 ετών στην έναρξη της θητείας του και 86 κατά τη λήξη της.

Ωστόσο, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του Τζ.Μπάιντεν και των συχνών αμήχανων στιγμών του, διατυπώνονται συχνά ερωτηματικά για τις προοπτικές μιας νέας υποψηφιότητάς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.