
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σχολίασε τις συζητήσεις γύρω από το ενδεχόμενο απονομής του Νόμπελ Ειρήνης στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δηλώνοντας ότι «δεν είναι δική μου απόφαση να το κρίνω».
Παράλληλα, αναγνώρισε ότι ο Τραμπ «κάνει πολλά για την ειρήνη», φέρνοντας ως παράδειγμα τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, τις οποίες χαρακτήρισε «καλό παράδειγμα» των προσπαθειών του Αμερικανού προέδρου.
Ωστόσο, ο Πούτιν τόνισε πως δεν γνωρίζει «αν ο Τραμπ αξίζει ή όχι το βραβείο».
Επιπλέον, είπε, αναφερόμενος στο σχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ για τη Γάζα, ότι αν καταφέρει να το υλοποιήσει, θα πρόκειται για ένα ιστορικό γεγονός.
«Υποστηρίζουμε τις πρωτοβουλίες των ΗΠΑ», σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος και σημείωσε πως το σημείο-κλειδί είναι η δημιουργία παλαιστινιακού κράτους.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.