ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Β.Πούτιν: «Η Ρωσία έχει περισσότερους φίλους παρά εχθρούς»

Νέα προειδοποίηση του Ρώσου προέδρου προς την Δύση

Β.Πούτιν: «Η Ρωσία έχει περισσότερους φίλους παρά εχθρούς»

Νέα προειδοποίηση προς την Δύση απηύθυνε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δηλώνοντας ότι «η Ρωσία έχει περισσότερους φίλους στον κόσμο παρά εχθρούς», στη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν.

Ο δήμαρχος της Μόσχας είπε ότι η κατάσταση στην πρωτεύουσα είναι καλή και τα αποτελέσματα του 2023 στη Μόσχα είναι «ένα από τα καλύτερα στη σύγχρονη ιστορία», «παρά τις μηχανορραφίες των εχθρών».

 «Αλλά έχουμε περισσότερους φίλους», σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος. «Ο Θεός να τους έχει καλά», απάντησε ο Σομπιάνιν.

Ο Ρώσος ηγέτης είπε ότι οι απειλές που προσπαθούν να δημιουργήσουν στη Ρωσία «δεν είναι τελικά κενές και αυτό πρέπει να το έχουμε υπόψη» τόσο σε ομοσπονδιακό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

Ωστόσο, η Μόσχα είναι κέντρο επιστήμης, εκπαίδευσης και βιομηχανίας και η κατάσταση στην πρωτεύουσα είναι αλληλένδετη με ολόκληρη την οικονομία της χώρας, σημείωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.