Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Β.Πούτιν: «Η ρωσική κυριαρχία σε Χερσώνα, Ζαπορίζια, Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ είναι μη διαπραγματεύσιμη»

«Είναι τμήματα της Ρωσικής Ομοσπονδίας»

Β.Πούτιν: «Η ρωσική κυριαρχία σε Χερσώνα, Ζαπορίζια, Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ είναι μη διαπραγματεύσιμη»

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, σε δηλώσεις του σήμερα, τόνισε πως «η ρωσική κυριαρχία σε Χερσώνα, Ζαπορίζια, Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ είναι μη διαπραγματεύσιμη».

Ειδικότερα, ο Ρώσος πρόεδρος επισήμανε πως η ρωσική κυριαρχία σε αυτές τις περιοχές είναι «μόνιμη και μη διαπραγματεύσιμη», ενώ πρόσθεσε πως αποτελούν «τμήματα της Ρωσικής Ομοσπονδίας».

Ο Β.Πούτιν, με τις παραπάνω δηλώσεις, κάνει ξεκάθαρους για ακόμη μία φορά τους όρους που έχει θέσει η Ρωσία για ειρήνευση στην Ουκρανία, ενόψει της αυριανής συνάντησης του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τον Αμερικανό ομόλογό του, Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσινγτκον.

Σημειώνεται πως αναμένεται να παρευρεθούν και Ευρωπαίοι ηγέτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.