ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Β.Πούτιν: Πληροφορίες για διάγγελμα από τον Ρώσο πρόεδρο στις 21 Φεβρουαρίου

Η ομιλία θα αφορά «την τρέχουσα κατάσταση»

Β.Πούτιν: Πληροφορίες για διάγγελμα από τον Ρώσο πρόεδρο στις 21 Φεβρουαρίου

Διάγγελμα προς τον ρωσικό λαό, δηλαδή τρεις μέρες πριν την πρώτη επέτειο της εισβολής του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο ότι θα απευθύνει στις 21 Φεβρουαρίου ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Την 21η Φεβρουαρίου ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα μιλήσει στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση» (η οποία συγκροτείται από την Κρατική Δούμα (κάτω βουλή) και το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι η ομιλία θα αφορά «την τρέχουσα κατάσταση», συμπεριλαμβανομένης της ρωσικής στρατιωτικής επέμβασης στην Ουκρανία και της κοινωνικοοικονομικής κατάστασης στη Ρωσία.

Ο Πεσκόφ δήλωσε ότι η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Gostiny Dvor, μια αίθουσα συνεδρίων κοντά στην Κόκκινη Πλατεία, στο κέντρο της Μόσχας.

Παραδοσιακά, ο Βλαντιμίρ Πούτιν απευθύνει κάθε χρόνο διάγγελμα για την κατάσταση του έθνους στους Ρώσους βουλευτές, στο οποίο κάνει ανασκόπηση του περασμένου έτους και καθορίζει νέες στρατηγικές κατευθύνσεις.

Ωστόσο το 2022, η ομιλία ακυρώθηκε λόγω της επίθεσης του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία.

Σήμερα ο Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι οι Ρώσοι στρατιωτικοί που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις στην Ουκρανία θα προσκληθούν «σίγουρα» στην ομιλία της 21ης Φεβρουαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ερώτημα, αν θα διαπιστευθούν ξένοι δημοσιογράφοι στην αίθουσα που θα απευθύνει το διάγγελμα ο Ρώσος πρόεδρος, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε: «Προς το παρόν τέτοια απόφαση δεν υπάρχει, θα ενημερώσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.