ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Β.Πούτιν: Προτρέπει τις γυναίκες στη Ρωσία να κάνουν 7-8 παιδιά (βίντεο)

«Ας το κάνουμε όπως οι γιαγιάδες και οι προγιαγιάδες μας»

Β.Πούτιν: Προτρέπει τις γυναίκες στη Ρωσία να κάνουν 7-8 παιδιά (βίντεο)

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, καθώς οι απώλειες των ρωσικών δυνάμεων συνεχίζουν να αυξάνονται, λόγω των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία, προτρέπει τις γυναίκες στη Ρωσία να κάνουν επτά ή οκτώ παιδιά.

Σε ομιλία του την Τρίτη, σε συνέδριο, για «το παρόν και το μέλλον του ρωσικού κόσμου», ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι η αύξηση του πληθυσμού της Ρωσίας και η μετατροπή των πολυμελών οικογενειών σε «κανόνα» είναι «ο στόχος μας για τις επόμενες δεκαετίες», αναφέρει ο Independent.

Επικεφαλής του συνεδρίου είναι ο επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρωσίας, Πατριάρχης Κύριλλος, ενώ συμμετείχαν και εκπρόσωποι άλλων παραδοσιακών θρησκευτικών οργανώσεων της Ρωσίας.

Πούτιν: «Ας διατηρήσουμε και ας αναβιώσουμε αυτές τις παραδόσεις»

Όπως αναμετέδωσε ο Guardian, o Πούτιν φέρεται να δήλωσε ότι «πολλοί από τους λαούς μας διατηρούν την παράδοση της οικογένειας, όπου μεγαλώνουν τέσσερα, πέντε ή περισσότερα παιδιά», είπε.

«Θυμηθείτε ότι στις ρωσικές οικογένειες οι γιαγιάδες και οι προγιαγιάδες μας είχαν και επτά και οκτώ παιδιά. Ας διατηρήσουμε και ας αναβιώσουμε αυτές τις παραδόσεις», σημείωσε ο Πούτιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.