ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Β.Πούτιν: «Τα όπλα μας είναι καλύτερα από αυτά του ΝΑΤΟ»

«Το σύστημα αντιαεροπορικών πυραυλικών πυροβόλων Pantsir έχει μεγάλη ζήτηση»

Β.Πούτιν: «Τα όπλα μας είναι καλύτερα από αυτά του ΝΑΤΟ»

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Τούλα, ότι η αμυντική βιομηχανία της Ρωσίας αυξάνει τον όγκο των προμηθειών και ότι τα σύγχρονα ρωσικά όπλα είναι ανώτερα από αυτά του ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, τα προϊόντα της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας έχουν μεγάλη ζήτηση στο εξωτερικό και ξεπερνούν σε ικανότητες εκείνα των χωρών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

«Εάν συγκρίνετε τα σύγχρονα όπλα του ΝΑΤΟ και τα όπλα της τελευταίας περιόδου της σοβιετικής εποχής, είναι κατώτερα σε ορισμένα σημεία. Αλλά αν πάρετε τα πιο σύγχρονα όπλα μας, είναι σαφώς ανώτερα από όλα», δήλωσε ο Πούτιν, διευκρινίζοντας πως αναφέρεται κυρίως σε πυραυλική τεχνολογία, τεθωρακισμένα οχήματα και όλα τα όπλα που χρησιμοποιούνται στο πεδίο της μάχης.

Σήμερα, οι ρωσικές αμυντικές επιχειρήσεις είναι «γεμάτες παραγγελίες», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος, προσθέτοντας πως «προϊόντα αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, πωλούνται στο εξωτερικό». Ειδικότερα, το σύστημα αντιαεροπορικών πυραυλικών πυροβόλων Pantsir έχει «μεγάλη ζήτηση», είπε ο Πούτιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ρώσος πρόεδρος μίλησε και για την κατάσταση της οικονομίας της χώρας του, σε σχέση με τις οικονομίες σε Ευρώπη και Αμερική. «Οι θεμελιώδεις αρχές της οικονομίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ευρώπη, είναι καλές… θα αναπτυχθούν, αλλά σήμερα βρίσκονται στον πάτο. Εμείς είμαστε σε θετική τροχιά» είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.