ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Β.Ζελένσκι: «H Ουκρανία θα εξαλείψει σύντομα τις ελλείψεις στα καύσιμα»

«Δεν υπάρχουν άμεσες λύσεις για ανεφοδιασμό»

Β.Ζελένσκι: «H Ουκρανία θα εξαλείψει σύντομα τις ελλείψεις στα καύσιμα»

H Ουκρανία θα εξαλείψει σύντομα τις ελλείψεις στα καύσιμα, δήλωσε την Παρασκευή ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Αυτό θα συμβεί παρά το γεγονός ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν καταστρέψει έναν αριθμό τερματικών σταθμών αποθήκευσης πετρελαίου, δήλωσε την Παρασκευή ο πρόεδρος της χώρας.

Μέσα στην εβδομάδα, η Ρωσία έπληξε το διυλιστήριο στο Κρεμεντσούκ, που είναι ο κύριος παραγωγός καυσίμων στην Ουκρανία, όπως επίσης και αρκετούς άλλους τερματικούς σταθμούς καυσίμων.

«Ουρές αναμονής και αυξημένες τιμές στα πρατήρια, παρατηρούνται σε αρκετές περιοχές στη χώρα μας», δήλωσε ο Ζελένσκι σε μία νυχτερινή βιντεοσκοπημένη ομιλία του.

«Δεν υπάρχουν άμεσες λύσεις για ανεφοδιασμό», λέει ο Ζελένσκι

«Οι κατακτητές καταστρέφουν σκόπιμα τις υποδομές παραγωγής, διάθεσης και αποθήκευσης καυσίμων. Η Ρωσία έχει επίσης, αποκλείσει τα λιμάνια μας. Έτσι, δεν υπάρχουν άμεσες λύσεις για τον ανεφοδιασμό, προκειμένου να καλυφθούν οι ποσότητες που λείπουν», πρόσθεσε ο Ζελένσκι.

«Αλλά, κυβερνητικοί αξιωματούχοι υπόσχονται ότι μέσα σε μία εβδομάδα, το αργότερο σε δύο, ένα σύστημα εφοδιασμού καυσίμων προς την Ουκρανία θα έχει τεθεί σε λειτουργία, προλαμβάνοντας τις ελλείψεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε μία ανακοίνωση, η υπουργός Οικονομικών της Ουκρανίας, Γιούλια Σβιριντένκο ανέφερε ότι οι ελλείψεις στα καύσιμα θα εξαλειφθούν μέσα σε μία εβδομάδα, καθώς οι εταιρίες εφοδιασμού έχουν εξασφαλίσει συμβόλαια με Ευρωπαίους προμηθευτές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.