Β.Ζελένσκι: «Η Ιταλία μας στηρίζει πολιτικά και με όπλα και δεν φοβάται να το πει»

«Νιώθω ότι υπάρχει μεγάλη στήριξη από τον Ιταλό πρωθυπουργό, τον Μ.Ντράγκι»

Β.Ζελένσκι: «Η Ιταλία μας στηρίζει πολιτικά και με όπλα και δεν φοβάται να το πει»

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε μήνυμά του, εξέφρασε ιανοποίηση για τη στάση της Ιταλίας και της κυβέρνησης του Μάριο Ντράγκι.

«Η Ιταλία μας στηρίζει πολιτικά και με όπλα και δεν φοβάται να το πει. Νιώθω ότι υπάρχει μεγάλη στήριξη από τον Ιταλό πρωθυπουργό, τον Μάριο Ντράγκι», τόνισε ο Ουκρανός πρόεδρος, όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας La Repubblica.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι περιμένει τον Ντράγκι στο Κίεβο και έκανε λόγο για «ιστορικής σημασίας αλλαγή προσέγγισης από την Ιταλία» και δήλωσε ότι «είναι ευγνώμων στον ιταλικό λαό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ζελένσκι ζήτησε, τέλος, για μία ακόμη φορά την αρωγή του Βατικανού, με στόχο να μπορέσει να επιτευχθεί κατάπαυση του πυρός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.