
Ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε σήμερα πως η χώρα του έχει «διαφοροποιήσει σημαντικά» τις προμήθειες φυσικού αερίου, μετά τα ρωσικά πλήγματα στις υποδομές πετρελαίου και φυσικού αερίου.
«Διασφαλίζουμε αξιόπιστο εφοδιασμό σε φυσικό αέριο για τους Ουκρανούς παρά όλες τις προκλήσεις» έγραψε ο Ουκρανός πρόεδρος σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.
A meeting with Prime Minister Yuliia Svyrydenko and Naftogaz CEO Sergii Koretskyi. We began by discussing the consequences of Russian attacks on Ukraine’s oil and gas infrastructure and the process of restoring gas infrastructure facilities. I am grateful to all our repair crews… pic.twitter.com/huVo4gJyUL
— Volodymyr Zelenskyy / Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) January 29, 2026
«Συνεχίζουμε να εισάγουμε σημαντικούς όγκους. Οι οδοί εφοδιασμού έχουν διαφοροποιηθεί σημαντικά».
Ο ίδιος δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες για τις αλλαγές.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.