ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β.Ζελένσκι στο Νταβός: «Δεν έχουν επιβληθεί οι μέγιστες κυρώσεις στη Ρωσία»

«Η Ιστορία έφθασε σε σημείο καμπής», τονίζει ο Ουκρανός πρόεδρος

Β.Ζελένσκι στο Νταβός: «Δεν έχουν επιβληθεί οι μέγιστες κυρώσεις στη Ρωσία»

Ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μέσω βιντεοκλήσης και απευθυνόμενος στους συνέδρους του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ δήλωσε ότι «είναι μεγάλη μου τιμή που συμμετέχω στο φετινό Νταβός, το θέμα του οποίου είναι ότι η Ιστορία έχει φθάσει σε «σημείο καμπής».

«Φέτος, η φράση «σημείο καμπής» είναι κάτι περισσότερο από ρητορική – αυτή είναι η στιγμή που θα αποφασιστεί αν η ωμή βία θα κυβερνήσει τον κόσμο», επισημαίνει και προσθέτει:

«Αν αυτό γίνει, τότε δεν έχουν νόημα συγκεντρώσεις όπως το Νταβός».

Ο Ζελένσκι ζητά επίσης να επιβληθούν «μέγιστες κυρώσεις» σε βάρος της Ρωσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Νομίζω ότι δεν υπάρχουν τέτοιες κυρώσεις επί του παρόντος σε βάρος της Μόσχας», υποστηρίζει ο Ουκρανός πρόεδρος και ζητά: πλήρες εμπάργκο πετρελαίου, αποκλεισμό όλων των ρωσικών τραπεζών από τα παγκόσμια συστήματα – χωρίς εξαιρέσεις- και πλήρη διακοπή όλων των εμπορικών δραστηριοτήτων με τη Ρωσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.