ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Βαριές καταγγελίες του Β.Πούτιν κατά της Δύσης: «Έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά στον ανθρωπισμό»

Τι δήλωσε για Ουκρανία και Γάζα

Βαριές καταγγελίες του Β.Πούτιν κατά της Δύσης: «Έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά στον ανθρωπισμό»

Αναγνωρίζοντας ότι αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι αναμφίβολα μια «τραγωδία», ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε την Τετάρτη ότι οι συγκρούσεις σε άλλα μέρα του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Λωρίδας της Γάζας, είναι επίσης «σοκαριστικές».

Ο Πούτιν έκανε αυτές τις παρατηρήσεις ενώ μιλούσε ουσιαστικά στη συνάντηση της G20 που διοργάνωσε η Ινδία.

Ο Ρώσος πρόεδρος καυτηρίασε τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που διαρκώς υιοθετεί η Δύση σε ό,τι αφορά τη Ρωσία, παρουσιάζοντας ως τρανά παραδείγματα στις σφαγές των ρωσικών πληθυσμών από το 2014 στην Ουκρανία καθώς και τους θανάτους αμάχων σήμερα στη Γάζα:
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αντιλαμβάνομαι ότι στην ουκρανικό πόλεμο οι θάνατοι δεν γίνεται να μη σοκάρουν, αλλά το αιματοβαμμένο πραξικόπημα στην Ουκρανία το 2014, ακολουθούμενο από τον πόλεμο του καθεστώτος του Κιέβου εναντίον του ίδιου του λαού του στο Ντονμπάς, δεν σοκάρει; Και η εξολόθρευση των αμάχων στην Παλαιστίνη δε σοκάρει;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.