ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαμός στο Twitter με το δασύτριχο στήθος του Ε.Μακρόν: Πώς το σχολίασαν οι χρήστες;

Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί λίγες μέρες πριν από τον β' γύρο των εκλογών ο Ε.Μακρόν εμφανίζεται σε αυτή τη στάση

Χαμός στο Twitter με το δασύτριχο στήθος του Ε.Μακρόν: Πώς το σχολίασαν οι χρήστες;

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η εμφάνιση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν με ανοιχτό πουκάμισο.

Η προσωπική φωτογράφος του Γάλλου προέδρου Soazig de La Moissonnière έδωσε νέες φωτογραφίες στη δημοσιότητα με πρωταγωνιστή τον Γάλλο πρόεδρο.

Η Moissonnière φωτογραφίζει τον Μακρόν τη στιγμή που διαλέγει ρούχα, όταν ντύνεται, όταν κρατάει αγκαλιά τη σύζυγό του Μπριτζίτ και τέλος τον καταγραφει να βρίσκεται πάνω στη σκηνή για την ομιλία του στη Μασσαλία.

Ωστόσο, η φωτογραφία που φαίνεται πως κέντρισε την προσοχή όλων, είναι εκείνη που δείχνει τον πρόεδρο Μακρόν σε χαλαρή στάση, να κάθεται σε ένα κάμελ δερμάτινο καναπέ, με το λευκό του πουκάμισο να είναι ξεκούμπωτο μέχρι τη μέση και μέσα από αυτό να φαίνεται το δασύτριχο στήθος του.

Όπως ήταν φυσικό το γαλλικό Twitter πήρε «φωτιά» με πολλούς χρήστες να βλέπουν ελκυστική την εμφάνισή του. Βέβαια υπήρχαν και εκείνοι που αναρωτήθηκαν γιατί λίγες μέρες πριν από τον β’ γύρο των εκλογών ο Μακρόν εμφανίζεται σε αυτή τη στάση.

https://twitter.com/JazBlunder/status/1516051437318455297?s=20&t=tFujNycmXgRvlshq0fQbEQ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.