ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χωρίς χειροπέδες ο Ντόναλντ Τραμπ ενώπιον της Δικαιοσύνης

Σε συμφωνία κατέληξαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και οι εισαγγελικές αρχές του Μανχάταν

Χωρίς χειροπέδες ο Ντόναλντ Τραμπ ενώπιον της Δικαιοσύνης

Οι αστυνομικοί δεν θα περάσουν στον Ντόναλντ Τραμπ χειροπέδες όταν προσέλθει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στη Νέα Υόρκη για να αντιμετωπίσει τις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος του.

Σε αυτή τη συμφωνία κατέληξαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και οι εισαγγελικές αρχές του Μανχάταν, όπως δήλωσε την Παρασκευή ο δικηγόρος υπεράσπισης του μεγιστάνα, Τζο Τακοπίνα.

Σε συνέντευξή του, ο Τακοπίνα είπε ότι δεν ξέρει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα: «Δεν υπάρχει κάποιο εγχειρίδιο να διαβάσουμε πώς απαγγέλεις κατηγορίες ενάντια σε έναν πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής σε ποινικό δικαστήριο», τόνισε ο δικηγόρος.

Υπογράμμισε ακόμη ότι ο Τραμπ και η ομάδα υπεράσπισής του έμειναν έκπληκτοι όταν άκουσαν την είδηση της άσκησης ποινικής δίωξης. «Στην αρχή ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι. Δεν πιστεύαμε ότι στην πραγματικότητα θα χρειαζόταν να περάσουμε από αυτό γιατί δεν υπάρχει κανένα έγκλημα σε αυτή την περίπτωση», είπε.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να παραδοθεί -πιθανόν την Τρίτη- στη Δικαιοσύνη στη Νέα Υόρκη. Την εξέλιξη, που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο για πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, ο Τραμπ κατήγγειλε την Πέμπτη κάνοντας λόγο για «πολιτικό διωγμό» και δηλώνοντας αθώος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.