ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω τι νούμερα κάνει το νέο Big Brother, πάντως με τη νυν σύνθεση μια τσοντούλα την γυρίζουν εύκολα για να βγάλει τα κόστη η παραγωγή...

Δημοσκόπηση της κρατικής ισραηλινής τηλεόρασης: Το 56% των Ισραηλινών συμφωνεί με την πρόταση εκεχειρίας της Χαμάς!

Ωστόσο, πρώτο παραμένει το κόμμα του Μπέντζαμιν Νετανιάχου

Δημοσκόπηση της κρατικής ισραηλινής τηλεόρασης: Το 56% των Ισραηλινών συμφωνεί με την πρόταση εκεχειρίας της Χαμάς!

Σε δημοσκόπηση της κρατικής τηλεόρασης toy Ισραήλ, το 56% τάσσεται υπέρ της σύναψης συμφωνίας με τη Χαμάς, σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutsche Welle, παρά το γεγονός ότι πρώτο παραμένει το Λικούντ, το κόμμα δηλαδή του Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου, το 56% των Ισραηλινών ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ της σύναψης συμφωνίας με τη Χαμάς, που θα προβλέπει την απελευθέρωση σε μία δόση όλων των ομήρων – ζωντανών και νεκρών – με αντάλλαγμα τη λήξη του πολέμου, την πλήρη αποχώρηση των στρατευμάτων από τη Γάζα και την αποφυλάκιση Παλαιστινίων κρατουμένων στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Ισραήλ.

Αυτό καταδεικνύει δημοσκόπηση για λογαριασμό της κρατικής ισραηλινής τηλεόρασης, που δημοσιεύθηκε σήμερα (21/04).

Με άλλα λόγια η άποψη του 56% συμπίπτει με το πλαίσιο συμφωνίας που προτείνει η Χαμάς. Το υψηλό αυτό ποσοστό καταδεικνύει το αίσθημα κόπωσης της ισραηλινής κοινής γνώμης από τις επανειλημμένες δηλώσεις του Βενιαμίν Νετανιάχου ότι η νίκη έρχεται σύντομα, άποψη που εξέφρασε ακόμα μια φορά σε τηλεοπτικό διάγγελμα το βράδυ του Σαββάτου (19/4).

Αντιθέτως, σύμφωνα πάντα με την ίδια δημοσκόπηση, το 22% υποστηρίζει τη συνέχιση του πολέμου και ένα άλλο 22% δηλώνει ότι δεν έχει άποψη.

Παρότι η πλειοψηφία των ερωτηθέντων δεν εγκρίνει την κυβερνητική διαχείριση του μετώπου της Γάζας, η δημοσκοπική πορεία του Λικούντ δεν επηρεάζεται αρνητικά.

Το κόμμα του Νετανιάχου παραμένει στην πρώτη θέση με 24 δημοσκοπικές έδρες, αυξάνοντας μάλιστα τη δύναμή του κατά μία έδρα σε σχέση με αντίστοιχη δημοσκόπηση, η οποία διενεργήθηκε στις αρχές Απριλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.