ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δραματική προειδοποίηση Έλον Μασκ: «Υπερασπιστείτε την ελευθερία του λόγου και την Δημοκρατία θέλουν να τις καταστρέψουν»

Στην Ιρλανδία ψηφίζεται δυστοπικός νόμος με βάση τον οποίο μία γνώμη θα μπορεί να χαρακτηρίζεται «απεχθής»

Δραματική προειδοποίηση Έλον Μασκ: «Υπερασπιστείτε την ελευθερία του λόγου και την Δημοκρατία θέλουν να τις καταστρέψουν»

Ο ιδιοκτήτης του Χ, ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, προειδοποίησε τους πολίτες των δυτικών χωρών πως θα πρέπει σύντομα να υπερασπιστούν την ελευθερία του λόγου και την Δημοκρατία με αφορμή τον απαράδεκτο νόμο που σκοπεύει να ψηφίσει η ιρλανδική κυβέρνηση με βάση τον οποίο όλοι θα μπορούν να κατηγορηθούν ως κάτοχοι «απεχθούς περιεχομένου»!

Ένας πρωτοφανής νόμος που δεν ορίζει σκοπίμως την έννοια του «απεχθούς περιεχομένου» ώστε να μπορεί να ερμηνεύεται κατά το δοκούν και θα μπορούσε να ερμηνεύσει ως έτσι ακόμα και την κατοχή… κινουμένων σχεδίων!

«Η ιρλανδική κυβέρνηση θέλει να ψηφίσει έναν νόμο που θα μπορούσε να οδηγήσει εσάς ή τους αγαπημένους σας να φυλακίζονται για κατοχή μιμιδίων, κινούμενων σχεδίων ή οποιουδήποτε περιεχομένου που θα μπορούσε να θεωρηθεί “απεχθές”».

«Η καταστροφή της ελευθερίας του λόγου σημαίνει καταστροφή της δημοκρατίας» έγραψε στη ανάρτησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.