ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δύο συνταξιούχοι αγνοούνται στην Καραϊβική – Δραπέτες τους έκλεψαν το σκάφος και τους πέταξαν στη θάλασσα 

Οι δραπέτες βρέθηκαν και συνελήφθησαν

Δύο συνταξιούχοι αγνοούνται στην Καραϊβική – Δραπέτες τους έκλεψαν το σκάφος και τους πέταξαν στη θάλασσα 

Τα ίχνη δύο συνταξιούχων χάθηκαν στις 19 Φεβρουαρίου όταν το καταμαράν τους κατέλαβαν τρεις άνδρες στην Καραϊβική.

Η αστυνομία πιστεύει ότι οι ύποπτοι, οι οποίοι απέδρασαν από τη φυλακή την προηγούμενη ημέρα, προσπαθούσαν να κατευθυνθούν προς τον Άγιο Βικέντιο. Και οι τρεις βρέθηκαν και συνελήφθησαν.

Σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα, ο επίτροπος της βασιλικής Αστυνομίας της Γρενάδας δήλωσε ότι «ότι ενώ ταξίδευαν μεταξύ Γρενάδας και Αγίου Βικεντίου, οι ύποπτοι “ξεφορτώθηκαν” τους επιβαίνοντες» του καταμαράν.

«Εξακολουθούμε να διατηρούμε την ελπίδα ότι, παρά την ίσως χαμηλή πιθανότητα, ότι θα εμφανιστούν κάπου ζωντανοί» πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με το BBC, ο Ralph Hendry, 66 ετών και η σύζυγός του Kathy Brandel, 71 ετών, περνούσαν τους χειμερινούς μήνες κάνοντας κρουαζιέρες στην ανατολική Καραϊβική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τρεις δραπέτες, ηλικίας 19, 25 και 30 ετών, είχαν συλληφθεί αρχικά με την κατηγορία της ληστείας με χρήση βίας πριν από μερικούς μήνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.