ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Δυστύχημα στις ΗΠΑ: Άστεγη μητέρα διαμελίστηκε από χορτοκοπτικό μηχάνημα

Ο εργάτης δήλωσε ότι δεν είδε την κοιμισμένη γυναίκα μέχρι που «παρατήρησε ένα πτώμα στο γρασίδι»

Δυστύχημα στις ΗΠΑ: Άστεγη μητέρα διαμελίστηκε από χορτοκοπτικό μηχάνημα

Μια σοκαριστική υπόθεση βλέπει το «φως» της δημοσιότητας καθώς μια άστεγη μητέρα διαμελίστηκε από χορτοκοπτικό μηχάνημα στις ΗΠΑ.

Η 27χρονη Κριστίν Τσάβες κοιμόταν μέσα στα ψηλά χόρτα του πάρκου Beard Brook στο Μοντέστο το μεσημέρι της 8ης Ιουλίου, όταν ένας υπάλληλος που επέβαινε σε τρακτέρ σάρωσε την περιοχή, κόβοντας χόρτα.

Ο εργάτης δήλωσε ότι δεν είδε την κοιμισμένη γυναίκα μέχρι που «παρατήρησε ένα πτώμα στο γρασίδι», ανέφερε η αστυνομία.

Ο εργαζόμενος κάλεσε τις Αρχές και η Τσάβες διαπιστώθηκε νεκρή επί τόπου.

Τα μέλη της οικογένειας δήλωσαν ότι η θλίψη του και την οργή τους για το γεγονός πως άφησαν λείψανα της γυναίκας στο σημείο, τα οποία καλύφτηκαν από γρασίδι, αναφέρει η New York Post.

Ο πατέρας της Τσάβες, Κρίστοφερ, δήλωσε ότι κατάφερε να πάρει κομμάτια από τα οστά, το κρανίο και τα δόντια της κόρης του λίγες ημέρες μετά το θάνατό της.

Η οικογένεια της γυναίκας πιστεύει ότι ο απρόσεκτος χειρισμός των λειψάνων της μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν μία από τους χιλιάδες άστεγους κατοίκους της πόλης.

Η Τσάβες, είχε μια 9χρονη κόρη και ήταν άστεγη τα τελευταία τρία με τέσσερα χρόνια. Συχνά κοιμόταν στο συγκεκριμένο πάρκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οικογένεια του Τσάβες ζητάει δικαιοσύνη για το θάνατό της και ισχυρότερες διατάξεις της πόλης για την προστασία των αστέγων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.