ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ε.Μακρόν: Μετά την Αλγερία τον έβρισαν χυδαία και στη πατρίδα – Από τη σκηνή του Φεστιβάλ Μουσικής (βίντεο)

Ο Γαλλοαμερικανός τραγουδιστής Marc Rebillet χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως «Μακρόν είσαι μ**» και «Μακρόν γαμ**»

Ε.Μακρόν: Μετά την Αλγερία τον έβρισαν χυδαία και στη πατρίδα – Από τη σκηνή του Φεστιβάλ Μουσικής (βίντεο)

Χυδαία επίθεση εξαπέλυσε ο Γαλλοαμερικανός τραγουδιστής, Marc Rebillet, γνωστός για τις εκκεντρικές του εμφανίσεις, από τη σκηνή του Φεστιβάλ Μουσικής στη Γαλλία εναντίον του Γάλλου προέδρου. Χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως «Μακρόν είσαι μ**» και «Μακρόν γαμ**», προκάλεσε κύμα αντιδράσεων κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του στο Τουκέ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι λίγα λεπτά μετά το υβρεολόγιο επί σκηνής, ο Γάλλος πρόεδρος, έφτασε στη συναυλία συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, Μπριζίτ.

Στο Instagram, ο Marc Rebillet παραδέχτηκε τις πράξεις του χωρίς όμως ίχνος μετάνοιας, λέγοντας μάλιστα ότι «κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στην θέση τους». Κατήγγειλε κι όλας τους διοργανώτες ότι προσπάθησαν να «κλείσουν» το μικρόφωνο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο διευθυντής του Φεστιβάλ, πράγματι προσπάθησε να διακόψει τη συναυλία όταν ακούστηκαν οι χυδαίες εκφράσεις. Ανάλογες αντιδράσεις είχαν και άτομα από το κοινό, τα οποία ενοχλήθηκαν σφοδρά από τα σχόλια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μια ακροάτρια πέταξε το περιεχόμενο του ποτού της στο πρόσωπο ενός μέλους της ομάδας του μουσικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2018, ο ίδιος καλλιτέχνης είχε εξαπολύσει ανάλογη επίθεση και στον τότε αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.