ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

E.Μασκ: Kαταγγέλλει σαμποτάζ στο Twitter – «Προσπαθούν να καταστρέψουν την ελευθερία του λόγου στην Αμερική»

«Εξαιρετικά εξοργιστικό!»

E.Μασκ: Kαταγγέλλει σαμποτάζ στο Twitter – «Προσπαθούν να καταστρέψουν την ελευθερία του λόγου στην Αμερική»

Σε ένα οργισμένο μήνυμα προχώρησε πριν από λίγο ο δισεκατομμυριούχος και νέος ιδιοκτήτης του Twitter το οποίο «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό:


«Το Twitter σημείωσε τεράστια πτώση στα έσοδα, λόγω των ομάδων ακτιβιστών που πιέζουν τους διαφημιστές, παρόλο που τίποτα δεν άλλαξε αναφορικά με τον έλεγχο του περιεχομένου και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να κατευνάσουμε τους ακτιβιστές.

Εξαιρετικά εξοργιστικό! Προσπαθούν να καταστρέψουν την ελευθερία του λόγου στην Αμερική».

Υπενθυμίζεται πως ο Έλον Μάσκ απέλυσε τους υπεύθυνους για την λογοκρισία στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, όπως και όσων τολμούσαν να εκφράσουν τις απόψεις τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.