ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ε.Μασκ: «O Άλεξ Τζόουνς επιστρέφει στο “Χ”»

Το twitter είχε κλείσει τον λογαριασμό του το 2018

Ε.Μασκ: «O Άλεξ Τζόουνς επιστρέφει στο “Χ”»

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X θα επαναφέρει τον λογαριασμό του Αμερικανού δημοσιογράφου Άλεξ Τζόουνς μετά από δημοσκόπηση των χρηστών του ιστότοπου που υποστήριξε την επιστροφή του, δήλωσε την Κυριακή ο ιδιοκτήτης του X Έλον Μασκ.

“Ο κόσμος μίλησε και έτσι θα γίνει”, ανέφερε ο Μασκ απαντώντας σε μια δημοσκόπηση το Σάββατο σχετικά με το αν θα επανέλθει ο λογαριασμός του Τζόουνς. Μέχρι το κλείσιμο της δημοσκόπησης είχαν δοθεί σχεδόν 2 εκατομμύρια ψήφοι, με περίπου το 70% να ψηφίζει υπέρ της επιστροφής του Τζόουνς.

Το Reuters δεν μπόρεσε να εξακριβώσει αμέσως αν ο λογαριασμός αποκαταστάθηκε νωρίς την Κυριακή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πλατφόρμα που ήταν παλαιότερα γνωστή ως Twitter απαγόρευσε οριστικά τον Τζόουνς και τον ιστότοπό του Infowars το 2018, λέγοντας ότι οι λογαριασμοί είχαν παραβιάσει τις πολιτικές συμπεριφοράς της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.