ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πάντως εμείς τα μανιτάρια τα προτιμούμε «σοτέ» και όχι πυρηνικά!

ΕΕ & Αζερμπαϊτζάν συμφώνησαν για διπλασιασμό εισαγωγών αζέρικου φυσικού αερίου

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, βρέθηκε σήμερα στο Αζερμπαϊτζάν

ΕΕ & Αζερμπαϊτζάν συμφώνησαν για διπλασιασμό εισαγωγών αζέρικου φυσικού αερίου

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπέγραψε μνημόνιο κατανόησης με το Αζερμπαϊτζάν προκειμένου να διπλασιάσει την εισαγωγή αζέρικου φυσικού αερίου σε τουλάχιστον 20 δισ. κ.μ μέχρι το 2027.

Ειδικότερα, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, βρέθηκε σήμερα στο Αζερμπαϊτζάν, όπου και υπέγραψε εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μνημόνιο συμφωνίας με το Αζερμπαϊτζάν για τον διπλασιασμό της εισαγωγής αζέρικου φυσικού αερίου τουλάχιστον 20 δισ. κυβικών μέτρων μέχρι το 2027.

«Σήμερα, με αυτό το μνημόνιο κατανόησης, ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή μας συνεργασία με το Αζερμπαϊτζάν, έναν εταίρο – κλειδί στις προσπάθειές μας για απεξάρτηση από τα ρωσικά ορυκτά καύσιμα», ανέφερε σε δήλωσή της η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αναζητά εναγωνίως εναλλακτικούς παρόχους με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Το Αζερμπαϊτζάν έχει ήδη αυξήσει τις παραδόσεις φυσικού αερίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τα 8,1 δισ. κυβ. Μέτρα του 2021 σε περίπου 12 δισ. κυβικά μέτρα το 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.