ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

«Έφυγε» από τη ζωή ο πρώτος τραγουδιστής των Dream Theater, Τσάρλι Ντομίνιτσι

Ήταν ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης, ο οποίος ήταν μετρ τόσο στην κιθάρα όσο και στα πλήκτρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο πρώτος τραγουδιστής των Dream Theater, Τσάρλι Ντομίνιτσι

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο πρώτος τους τραγουδιστής των Dream Theater, Charlie Dominici.

Ο Ντομίνιτσι ήταν τραγουδιστής της μπάντας, στο ντεμπούτο τους στη δισκογραφία, το άλμπουμ «When Dream and Day Unite».

Αργότερα σχημάτισε τους Dominici, με τους οποίους κυκλοφόρησε τρεις δίσκους.

Ο εκλιπών ήταν ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης, ο οποίος ήταν μετρ τόσο στην κιθάρα όσο και στα πλήκτρα. Φωνητικά δεν ήταν και ο κορυφαίος, ούτε ταίριαζε τόσο στο στιλ των Dream Theater, ωστόσο η συμβολή του στην ανάδειξη του συγκροτήματος σε ένα από τα κορυφαία του metal ήχου ήταν καθοριστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σχήματος:

«Είμαστε συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του πρώην τραγουδιστή των DREAM THEATER, Τσάρλι Ντομίνιτσι. Ο Τσάρλι ήταν η φωνή του DT στο ντεμπούτο μας άλμπουμ, “When Dream And Day Unite”, που ηχογραφήθηκε το 1988. Πέρα από σπουδαίος τραγουδιστής, ήταν ένας απίστευτα ταλαντούχος τραγουδοποιός, ένας ολοκληρωμένος μουσικός τόσο στην κιθάρα όσο και στα πλήκτρα και μακροχρόνιος φίλος ακόμα και μετά την αποχώρησή του από το συγκρότημα.

Ο απροσδόκητος θάνατος του Τσάρλι είναι μια τεράστια απώλεια για όλους στην οικογένεια των DREAM THEATER και θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια Ντομίνιτσι σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.