ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έφυγε ξανά από το Μονακό η πριγκίπισσα Σαρλίν – Άγνωστο πού πήγε και πότε θα γυρίσει

Σιγή ιχθύος από το παλάτι

Έφυγε ξανά από το Μονακό η πριγκίπισσα Σαρλίν – Άγνωστο πού πήγε και πότε θα γυρίσει

Τι συμβαίνει τελικά με την πριγκίπισσα Σαρλίν; Οι φήμες λένε πως η θλιμμένη πριγκίπισσα εγκατέλειψε για ακόμα μια φορά την οικογένειά της.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του περασμένου έτους όταν η Σαρλίν προσβλήθηκε από λοίμωξη στο λαιμό, τη μύτη και το αυτί στη Νότια Αφρική. Το αποτέλεσμα ήταν να μην της επιτραπεί να επιστρέψει στο σπίτι της για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μόλις έγινε καλά και της επετράπη να επιστρέψει αποδείχθηκε ότι ήταν ψυχικά και σωματικά εξαντλημένη και ως εκ τούτου έμεινε προσωρινά σε πολυτελή ελβετική κλινική για 95.000 ευρώ την εβδομάδα προκειμένου να αναρρώσει.

Η πριγκίπισσα επέστρεψε στα παιδιά και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, στα μέσα Μαρτίου. Όμως, σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, έχει ήδη εγκαταλείψει ξανά την οικογένειά της. Το αυστραλιανό περιοδικό «Who» αναφέρει ότι η Σαρλίν είχε επιβιβαστεί σε ιδιωτικό αεροπλάνο στη Νίκαια στις 21 Μαρτίου.

«Δεν είμαι σοκαρισμένος που η Σαρλίν έφυγε ξανά από το Μονακό», είπαν πηγές στο αυστραλιανό περιοδικό. «Τα πάντα για την ασθένειά της ήταν αρκετά μυστηριώδη και ομιχλώδη. Το παλάτι έχει δώσει κάποιες πληροφορίες, αλλά έχεις την αίσθηση ότι συμβαίνουν πολλά περισσότερα από όσα λένε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο προορισμός της πριγκίπισσας Σαρλίν δεν έχει γίνει γνωστός. Επίσης δεν έχει γίνει γνωστό πόσο καιρό θα λείπει από το Μονακό ή αν έχει ήδη επιστρέψει στο πριγκιπάτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.