Είναι επίσημο: Στο Λίβερπουλ θα διεξαχθεί η Eurovision 2023

Η ανακοίνωση έγινε στην εκπομπή «The One Show»,

Είναι επίσημο: Στο Λίβερπουλ θα διεξαχθεί η Eurovision 2023

Στη Βρετανία θα φιλοξενηθεί τελικά ο 67ος διαγωνισμός της Eurovision.

Αναλυτικότερα, και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Μεγάλη Βρετανία, και συγκεκριμένα το Λίβερπουλ, θα φιλοξενήσει τη Eurovision το 2023, μετά τη νίκη της Ουκρανίας.

Η ανακοίνωση έγινε στην εκπομπή «The One Show», η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από το ΒΒC.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την ανακοίνωση, ο Steve Rotheram, δήμαρχος της Περιφέρειας της πόλης του Λίβερπουλ, δήλωσε: «Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σόου για το οποίο θα ήταν περήφανη η Ουκρανία και συνεργαζόμαστε στενά με την Οδησσό, αδελφή πόλη του Λίβερπουλ, για να διασφαλίσουμε ότι αυτή είναι δική τους εκδήλωση, όσο και δική μας. Τώρα αρχίζει η σκληρή δουλειά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.