ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Είχε καταστραφεί το πρόσωπό του από επίθεση σκύλου: Πώς είναι σήμερα μετά από 14 χειρουργεία (βίντεο)

Δέχθηκε επίθεση από το σκύλο το 2017

Είχε καταστραφεί το πρόσωπό του από επίθεση σκύλου: Πώς είναι σήμερα μετά από 14 χειρουργεία (βίντεο)

Ολική μεταμόρφωση είχε ο 37χρονος Άντριου Κοπλόβε ο οποίος πριν από επτά χρόνια δέχθηκε επίθεση από έναν σκύλο.

Ωστόσο, λίγα χρόνια μετά την επίθεση υποβλήθηκε σε 14 συνολικά χειρουργικές επεμβάσεις για να φτιάξει τη μύτη του. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ίδιος στην αρχή δεν είχε καμία ελπίδα ότι η εικόνα μπορεί να γίνει ξανά όπως παλιά.

«Πριν από την ανακατασκευή της μύτης μου, έχασα πολύ από τον εαυτό μου. Οι άνθρωποι με κοιτούσαν επίμονα ή με ρωτούσαν τι συνέβη. Ήταν εξαιρετικά δυσάρεστο. Οι επεμβάσεις όμως μου έδωσαν πίσω τη ζωή μου και την αυτοπεποίθησή να είμαι και πάλι ο εαυτός μου, να βγαίνω ραντεβού, να γνωρίζω νέους ανθρώπους και να νιώθω αυτοπεποίθηση σε ό,τι κάνω.

Δεν είχα πραγματικά καμία ελπίδα κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου της ζωής μου μέχρι που γνώρισα τον πλαστικό χειρουργό μου. Μου έδωσε ελπίδα ότι θα είχα ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα χωρίς μόνιμες αισθητές παραμορφώσεις. Η ομάδα αυτή μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα».

Δείτε τον εν λόγω άνδρα μετά την ανακατασκευή της μύτης του: Ο Άντριου Κοπλόβε μετά την ανακατασκευή της μύτης του

Δείτε αναλυτικά πως συνέβη μια ανακατασκευή μύτης:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.