ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Έκανε τατουάζ στο πρόσωπο για το Halloween και μετά δεν μπορούσε να το βγάλει (βίντεο)

«Διάολε, έχω να κάνω συναντήσεις στη δουλειά αύριο»

Έκανε τατουάζ στο πρόσωπο για το Halloween και μετά δεν μπορούσε να το βγάλει (βίντεο)

Μια γυναίκα στη Βρετανία είπε να γιορτάσει κι εκείνη το Halloween κάνοντας ένα τρομακτικό τατουάζ στο πρόσωπό της. Όμως φαίνεται ότι κάτι δεν είχε υπολογίσει καλά, αφού την επομένη μέρα το τατουάζ δεν έβγαινε με τίποτα.

Την έπιασε πανικός αφού είχε να κάνει μερικά σημαντικά ραντεβού για την δουλειά της./

Η Ελίζαμπεθ Ρόουζ αποφάσισε να μοιραστεί στο TikTok την περιπέπειά της και την απογοήτευσή της, προσπαθώντας να αφαιρέσει το σχέδιο από το πρόσωπό της. Το βίντεο έγινε viral με περισσότερες από 1,5 εκατομμυρία προβολές.

Αποκάλυψε ότι έκανε το τατουάζ προκειμένου να προσφέρει λίγο χαρά τόσο στην ίδια όσο και στην 7χρονη εγγονή της με αφορμή το Halloween. Στην προσπάθειά της να αφαιρέσει το τατουάζ λέει με απογοήτευση: «Διάολε, έχω να κάνω συναντήσεις στη δουλειά αύριο».

Σε ένα άλλο βίντεο η Ελίζαμπεθ έδειξε τα μέσα που χρησιμοποίησε για να αφαιρέσει το τατουάζ από το πρόσωπό της, αφού το τρίψιμο με τα βαμβάκια δεν έφερε κανένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε σελοτέιπ, baby oil, απολυμαντικό χεριών μέχρι και βότκα!

Τελικά το μόνο που έφερε αποτέλεσμα ήταν η κλασική ταινία συσκευασίας, την οποία και κόλλησε πάνω στο πρόσωπό της. Όταν την τράβηξε, σοκαρίστηκε με την ευκολία που έβγαινε από το δέρμα της το τατουάζ.

Δείτε το βίντεο:

@alliwanttodoismile Replying to @Elizabeth Rose #tattoo #sticker #scary #halloween #fypシ #foryou ♬ original sound – Elizabeth Rose
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.