ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκλογές στη Βραζιλία: Ψήφισε ο Ζ.Μπολσονάρου – «Θεού θέλοντος, θα κερδίσουμε απόψε»

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 22.00 ώρα Ελλάδας

Εκλογές στη Βραζιλία: Ψήφισε ο Ζ.Μπολσονάρου – «Θεού θέλοντος, θα κερδίσουμε απόψε»

«Θεού θέλοντος, θα κερδίσουμε απόψε» δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου, αφού ψήφισε, λίγη ώρα αφότου άνοιξαν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, στη Βραζιλία.

«Ή, ακόμη καλύτερα, η Βραζιλία θα νικήσει απόψε», πρόσθεσε ο απερχόμενος πρόεδρος, που εμφανίστηκε χαμογελαστός και ντυμένος με ένα κιτρινοπράσινο μπλουζάκι, στα χρώματα της σημαίας της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάλπες έχουν ανοίξει για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, στις οποίες 156 εκατομμύρια ψηφοφόροι καλούνται να επιλέξουν μεταξύ του αριστερού πρώην προέδρου – και φαβορί αυτής της αναμέτρησης – Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα και του απερχόμενου ακροδεξιού προέδρου Ζαΐχ Μπολσονάρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 17.00 τοπική ώρα (22.00 ώρα Ελλάδας) και τα αποτελέσματα της πιο πολωμένης εκλογικής διαδικασίας στην σύγχρονη ιστορία της Βραζιλίας θα γίνουν γνωστά δύο με τρεις ώρες αργότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.