ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελ Σαλβαδόρ: Να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς πλησιάζει τροπική ύφεση ζητά ο πρόεδρος

Μετεωρολόγοι προβλέπουν «συνθήκες τροπικής καταιγίδας» από το πρωί αύριο Τρίτη ως και μεθαύριο Τετάρτη «σε ορισμένα τμήματα των ακτών το Σαλβαδόρ»

Ελ Σαλβαδόρ: Να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς πλησιάζει τροπική ύφεση ζητά ο πρόεδρος

Να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα, καθώς αναμένεται στα παράλια στον Ειρηνικό Ωκεανό η έλευση της τροπικής ύφεσης E-19, ζήτησε χθες Κυριακή από το Κογκρέσο ο πρόεδρος του Σαλβαδόρ, ο Ναγίμπ Μπουκέλε.

Το μέτρο θα πρέπει να επιβληθεί «σε όλη την εθνική επικράτεια» και όχι μόνο στις περιοχές που αναμένεται να πληγούν, δηλαδή στα παράλια και στην πρωτεύουσα Σαν Σαλβαδόρ, ανέφερε ο αρχηγός του κράτους μέσω X (του πρώην Twitter).

Η πολιτική προστασία έχει ήδη κηρύξει πορτοκαλί συναγερμό (τρίτου επιπέδου από τα τέσσερα συνολικά) σε όλες τις περιοχές της χώρας που βρέχονται από τον Ειρηνικό και στην πρωτεύουσα.

Η τροπική ύφεση E-19 βρίσκεται στον Ειρηνικό κι αναμένεται να πλήξει τις ακτές του Σαλβαδόρ από σήμερα ως αύριο Τρίτη. Μπορεί επίσης να πλήξει τα παράλια της Γουατεμάλας, της Ονδούρας και της Νικαράγουας, σύμφωνα με το αμερικανικό εθνικό κέντρο τυφώνων (NHC).

Μετεωρολόγοι προβλέπουν «συνθήκες τροπικής καταιγίδας» από το πρωί αύριο Τρίτη ως και μεθαύριο Τετάρτη «σε ορισμένα τμήματα των ακτών το Σαλβαδόρ».

Αναμένονται ισχυρές βροχές, που μπορεί να αυξήσουν απότομα τα επίπεδα των υδάτων και να προκαλέσουν κατολισθήσεις κατά μήκος παραθαλάσσιων περιοχών του κράτους της κεντρικής Αμερικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το υπουργείο Παιδείας έδωσε εντολή τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά σε παράκτιες περιοχές και στην πρωτεύουσα και στην περιφέρειά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.