ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελαφρύ εγκεφαλικό υπέστη ο συνιδρυτής της Apple Σ.Βόζνιακ

Ακύρωσε ταξίδια που είχε προγραμματίσει, για ομιλίες που θα έδινε στο Ντουμπάι, το Μεντεγίν και το Μπακού

Ελαφρύ εγκεφαλικό υπέστη ο συνιδρυτής της Apple Σ.Βόζνιακ

Ελαφρύ εγκεφαλικό υπέστη ο συνιδρυτής της Apple, Στιβ Βόζνιακ, λίγο πριν από την ομιλία του σε συνέδριο στο Μεξικό.

Την Τετάρτη (9/11), ο Στιβ Βόζνιακ ένιωσε να ζαλίζεται και για προληπτικούς λόγους πήγε στο νοσοκομείο όπου έμαθε ότι είχε υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό, σύμφωνα με τους New York Times.

Ο 73χρονος συνιδρυτής της Apple περιέγραψε ότι έγραφε στον υπολογιστή του, περιμένοντας να μιλήσει στο συνέδριο World Business Forum, όταν ένιωσε να ζαλίζεται και πήγε στο νοσοκομείο, όπως είπε ο ίδιος στις πρώτες δηλώσεις του έπειτα από την περιπέτεια.

Το χειρότερο από όλη αυτή την εμπειρία, σημείωσε, ήταν το γεγονός ότι τον έβαλαν σε φορείο για 24 ώρες, όπως και ότι δεν του επέτρεπαν να γυρίσει σε πλάγια θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χθες, Πέμπτη, ο Στιβ Βόζνιακ επέστρεψε στην Καλιφόρνια. «Γύρισα σπίτι και νιώθω καλά», δήλωσε και συμπλήρωσε ότι εξαιτίας αυτής της περιπέτειας με την υγεία του ακύρωσε ταξίδια που είχε προγραμματίσει, για ομιλίες που θα έδινε στο Ντουμπάι, το Μεντεγίν και το Μπακού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.