ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έλον Μασκ: «Ο Κλάους Σβαμπ θέλει να γίνει ο αυτοκράτορας της Γης – Οι πολιτικές του Νταβός αποσκοπούν σε αυτό»

«Το WEF χαρακτηρίζει ως παραπληροφόρηση οποιαδήποτε άποψη δεν συμφωνεί με τα σχέδια του»

Έλον Μασκ: «Ο Κλάους Σβαμπ θέλει να γίνει ο αυτοκράτορας της Γης – Οι πολιτικές του Νταβός αποσκοπούν σε αυτό»

Η Σύνοδος του WEF άρχισε στην Ελβετία και ο ιδιοκτήτητς του Χ κήρυξε τον πόλεμο στον δημιουργό του «Great Reset» (Μεγάλη Επανεκκίνηση), Κλάους Σβαμπ, λέγοντας πως τα πραγματικά του σχέδια είναι να γίνει «αυτοκράτορας της Γης».

«Το πραγματικό ζήτημα είναι ότι ο Κλάους θέλει να γίνει αυτοκράτορας της Γης. Σίγουρα ντύνεται για αυτό!

Και οι πολιτικές που φαίνεται να προκύπτουν από αυτή τη συγκέντρωση (σ.σ. του Davos) δεν φαίνεται να δημιουργούν ένα συναρπαστικό μέλλον».

Είναι η πρώτη φορά που μία εξέχουσα προσωπικότητα όπως ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο Έλον Μασκ, ευθέως κατηγορεί τον Κλάους Σβαμπ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, πως έχουν κοσμοεξουσιαστικά σχέδια και ότι ο πραγματικός σκοπός είναι η δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης με ένα παγκόσμιο ηγέτη.

Μάλιστα, πρόσφατα ο Έλον Μασκ, αναφέρθηκε στον «πόλεμο» που κήρυξε το WEF κατά της παραπληροφόρησης, δηλαδή κατά της ελεύθερης άποψης και γνώμης, την οποία, οι θαυμαστές του Σβαμπ, χαρακτήρισαν ως το μεγαλύτερο κίνδυνο για την ανθρωπότητα.

«Με τον όρο «παραπληροφόρηση», το WEF εννοεί οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με την ατζέντα του», είχε γράψει.

Το Τάβος θα θεωρούνταν ως κάτι γραφικό εάν  Κλάους Σβαμπ, ο Γ.Χαράρι κ.λ.π. δεν συγκέντρωναν κάθε χρόνο στην σύνοδο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, όλους τους ηγέτες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, διανοούμενους που έχουν ως επίκεντρο της φιλοσοφίας τους τον διεθνισμό και την κατάργηση των παραδοσιακών αξιών, εθνών, θρησκειών κ.λ.π.

Πότε κάποιος θέλει την κατάργηση χαρακτηριστικών που ξεχωρίζουν τους ανθρώπους;

Όταν θέλει να τους εντάξει σε ένα παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα και να τους έχει υπό τον απόλυτο έλεγχο. Έτσι λένε οι κανόνες της Λογικής.

Γι’ αυτό άλλωστε τα κινήματα που συνδέονται με το WEF, επιδιώκουν με την βοήθεια φιλικών ΜΜΕ και την κατάργηση της… ίδιας της Λογικής.

Το ανησυχητικό είναι πως αυτά που λέγονται στο WEF και ακούγονται από τους παρευρισκόμενους ηγέτες, εν συνεχεία εφαρμόζονται στις χώρες τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άρα δεν πρόκειται για μία απλή συγκέντρωση συμβουλευτικού χαρακτήρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.