ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Έλον Μασκ: «Χρήστες του “Χ” που έπεσαν θύματα διακρίσεων από τους εργοδότες τους θα έχουν τη νομική βοήθειά μου»

«Τίποτε δεν αλλάζει ταχύτερα τη συμπεριφορά στις ΗΠΑ από μια απειλή για μαζικές αγωγές»

Έλον Μασκ: «Χρήστες του “Χ” που έπεσαν θύματα διακρίσεων από τους εργοδότες τους θα έχουν τη νομική βοήθειά μου»

Ο Έλον Μασκ δήλωσε πως η πλατφόρμα  κοινωνικής δικτύωσης X θα πληρώσει τα νομικά έξοδα και θα καταθέσει αγωγές για λογαριασμό ανθρώπων, οι οποίοι αντιμετωπίσθηκαν άδικα από εργοδότες επειδή έκαναν κάποια ανάρτηση ή ακόμη και «like» σε ανάρτηση άλλου στον ιστότοπο που ήταν προηγουμένως γνωστός ως Twitter.

 «Αν αντιμετωπισθήκατε άδικα από τον εργοδότη σας επειδή κάνατε κάποια ανάρτηση ή κάνατε ‘like’ σε κάτι σ’ αυτή την πλατφόρμα, θα χρηματοδοτήσουμε τα νομικά σας έξοδα», ανέφερε ο Μασκ σε καταχώρισή του αργά χθες, Σάββατο, το βράδυ στην X, προσθέτοντας ότι δεν θα υπάρξει όριο στη χρηματοδότηση των νομικών εξόδων.

«Και δεν θα ασκήσουμε απλώς αγωγές, θα το κάνουμε εξαιρετικά ηχηρά και θα καταδιώξουμε επίσης τα συμβούλια διευθυντών των εταιρειών», δήλωσε αργότερα ο Μασκ απαντώντας σε ανάρτηση που υποστήριζε ότι τίποτε δεν αλλάζει ταχύτερα τη συμπεριφορά στις ΗΠΑ από μια απειλή για μαζικές αγωγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα τέλη του περασμένου μήνα, ο Μασκ δήλωσε πως οι χρήστες της X κατέγραψαν σε διάστημα ενός μήνα «νέο υψηλό» ρεκόρ ενώ ανήρτησε γράφημα, σύμφωνα με το οποίο έχουν ξεπεράσει τα 540 εκατομμύρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.