ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ένα από τα σπανιότερα διαμάντια του κόσμου βγαίνει στο «σφυρί» – Μπορεί να ξεπεράσει τα 50 εκατ. δολάρια

Με 17,6 καράτια, είναι το μεγαλύτερο του είδους του»

Ένα από τα σπανιότερα διαμάντια του κόσμου βγαίνει στο «σφυρί» – Μπορεί να ξεπεράσει τα 50 εκατ. δολάρια

Στο «σφυρί» βγαίνει το μεγαλύτερο εσωτερικά αψεγάδιαστο μπλε διαμάντι και ο οίκος Christie’s εκτιμά πως η τιμή του μπορεί να ξεπεράσει τα 50 εκατ. δολάρια.

Γνωστό ως Bleu Royal, αυτό το μπλε διαμάντι, το οποίο είναι τοποθετημένο σε δαχτυλίδι, είναι από τα σπανιότερα που έχουν ανακαλυφθεί ποτέ.

«Αυτό που κάνει το Bleu Royal τόσο σπάνιο και ξεχωριστό είναι το μέγεθός του. Με 17,6 καράτια, είναι το μεγαλύτερο του είδους του», δήλωσε ο Ραχούλ Καντάκια, επικεφαλής του διεθνούς τμήματος κοσμημάτων του Christie’s.

Το 2016, ο οίκος Christie’s πούλησε ένα σπάνιο μπλε διαμάντι 14,6 καρατίων, γνωστό ως «Oppenheimer Blue», για περισσότερα από 57 εκατομμύρια δολάρια. «Ελπίζουμε ότι θα ξεπεράσει το Oppenheimer», δήλωσε ο Καντάκια για το Bleu Royal.

«Το έχουμε παρουσίασε σε όλο τον κόσμο, στην Ασία, στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, και είδαμε μεγάλο ενδιαφέρον από συλλέκτες σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.

Σε μια ξεχωριστή ηλεκτρονική δημοπρασία που θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 16 Νοεμβρίου, ο οίκος Christie’s θα προσφέρει ένα μαργαριταρένιο κολιέ που φορούσε η Όντρει Χέμπορν στην τελευταία σκηνή της ταινίας “Roman Holiday” από το 1953.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το τιμολογήσαμε στα 20.000 με 30.000 δολάρια, οπότε είναι αρκετά λογικό. Όλοι μπορούν να γίνουν Όντρεϊ Χέπμπορν», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.