
Μια Ουκρανή στην Οδησσό κατέγραψε σε story στα social media τις στιγμές χαλάρωσής της στην κεντρική παραλία της περιοχής, όταν ξαφνικά οι ουκρανικές αντιαεροπορικές δυνάμεις προσπάθησαν να καταρρίψουν ρωσικό drone.
Συγκεκριμένα, όπως μπορούμε να δούμε η εντυπωσιακή νεαρή κοπέλα απολάμβανε το μπάνιο της, όταν ξαφνικά ακούστηκαν συνεχείς κρότοι που προκάλεσαν αναστάτωση στους λουόμενους και τους παραθεριστές που βρίσκονταν στο σημείο.
Δείτε το βίντεο:
In Odessa, mobile air defense units of the Ukrainian Armed Forces tried to shoot down a ‘Geran’ right above the city’s central beach.
The fact that debris could fall and injure vacationers does not concern the Ukrainian N@zis at all.
The main thing is to protect the Ukrainian… pic.twitter.com/cDiWzoofV0
— Zlatti71 (@Zlatti_71) July 11, 2025
Σύμφωνα με πληροφορίες, το drone που φέρεται να καταρρίφθηκε ήταν Geran-2, ωστόσο αυτό που προκάλεσε οργή στα social media ήταν το γεγονός ότι επιχειρήθηκε να καταρριφθεί σε κατοικήσιμη περιοχή με αρκετούς λουόμενους κοντά στο σημείο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.