ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επική αντίδραση 5χρονης που πίνει γάλα από το στήθος της μητέρας της: «Είσαι κακιά μαμά αγελάδα» (βίντεο)

Το βίντεο στο TikTok έχει ξεπεράσει τις 3,2 εκατομμύρια προβολές

Επική αντίδραση 5χρονης που πίνει γάλα από το στήθος της μητέρας της: «Είσαι κακιά μαμά αγελάδα» (βίντεο)

Μια μητέρα έγινε viral στο διαδίκτυο, επειδή έδωσε μητρικό γάλα που έβγαλε από το στήθος της στην 5χρονη κόρη της, την οποία δωροδόκησε με ένα παγωτό, με το παιδί να αηδιάζει και να την αποκαλεί μαμά αγελάδα.

Όπως αναφέρει η nypost.com, η 29χρονη Erica Perez που έχει πέντε κορίτσια και πρόσφατα γέννησε δίδυμα, ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο, όπου έβαλε μια δοκιμασία στην 5χρονη κορούλα της.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα ξεκούμπωσε την ρόμπα της και έβγαλε γάλα από το στήθος της, το οποίο έβαλε σε ένα ποτήρι, που προσέφερε στο παιδί, το οποίο έπρεπε να πιει αμέσως και χωρίς να χρησιμοποιήσει κάποιο τρικ, ώστε να κερδίσει ένα παγωτό.

«Είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις το γάλα μου;», ρώτησε το παιδί, το οποίο κλείνοντας τη μύτη του προσπαθούσε να πιει, ενώ ανέφερε πως «μυρίζει άσχημα, όχι όπως το αληθινό γάλα που πίνουμε».

Έτσι, μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες, η 5χρονη πήρε μια βαθιά ανάσα και ήπιε μονορούφι το γάλα, με αποτέλεσμα να πάρει μια άσχημη γκριμάτσα στο πρόσωπο της.

«Η μαμά μου είναι κακιά. Έφτιαξε αυτό το γάλα. Είναι η μάνα αγελάδα», είπε χαρακτηριστικά, προσπαθώντας να φάει το παγωτό που πήρε από τη μητέρα της, με την Perez να γελάει από τη δοκιμασία στην οποία υπέβαλε την κόρη της.

Δείτε το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,2 εκατομμύρια προβολές:

@erica14perez She didn’t react like that as a newborn 🤷‍♀️ 🤔 #hilarious #breastfeeding #challenge #toofunny #crackingup #breastmilk #5 #daughter #first #firstborn #lol #omg ♬ original sound – SummerTwins
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.