ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Επιτέλους! Στον αέρα από σήμερα το τρέιλερ για το prequel του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Η Πρεμιέρα θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου

Επιτέλους! Στον αέρα από σήμερα το τρέιλερ για το prequel του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Η Amazon Studios έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο μεγάλο τρέιλερ για το prequel του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»,  μία από τις ακριβότερες παραγωγές αξίας 1 δισ.λιρών, σύμφωνα με τον Guardian.

Ντεμπούτο στην πολυαναμενόμενη σειρά που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο κάνει η Μόρφιντ Κλάρκ (Morfydd Clark) ως Γκαλάντριελ (Galadriel).

Στο τρέιλερ οι  θαυμαστές παίρνουν μια γεύση από τους κεντρικούς χαρακτήρες του βασιλείου Númenor με την Galadriel να προειδοποιεί τον Elrond, τον οποίο υποδύεται ο Ρόμπερτ Αλαμάγιο (Robert Aramayo)  ότι: «ο εχθρός είναι ακόμα εκεί έξω, το ερώτημα είναι πού».

Το πρώτο μέρος της σειράς γυρίστηκε στη Νέα Ζηλανδία ενώ όπως ανακοινώθηκε, η παραγωγή θα μεταφερθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη δεύτερη σεζόν.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια έχουν οι Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα (JA Bayona), Σαρλότ Μπρανστρόμ (Charlotte Brändström) και Γουέιν Γιπ (Wayne Yip).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρεμιέρα για τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: The Rings of Power» από το Amazon Prime Video θα είναι στις 2 Σεπτεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.